Радно време:

Радним данима од 7-21 час, у две смене.
Суботом од 7-19 часова.


Одељење за указивање неодложне медицинксе помоћи ради сваким даном од
00 -24 часа организовано у сменама.


Телефони:
Телефон: 014/34-31-237 , 014/34-33-95
Факс: 014/34-31-684

Како изабрат лекара

Зашто је важно имати изабраног лекара?

Законом о здравственом осигурању (члан 146) дефинисано је питање изабраног лекара који се бира најмање на годину дана из области опште медицине или медицине рада, педијатрије, гинекологије и стоматологије.

Изабрани лекар води рачуна о свим сегментима здравља пацијента, у редовном је контакту са њим, боље га познаје и упућенији је у његово здравствено стање, док пацијент добија ефикаснију и квалитетнију здравствену услугу, лакше долази до лекара, има могућност телефонског заказивања прегледа или сталне терапије, као и добијања савета директним разговором преко броја у ординацији који сваки пацијент добија од тима.


Како изабрати свог лекара?

На Инфо-пулту поред главног улаза у Дом здравља грађани могу да се информишу о процедури бирања лекара, могу сазнати који лекари су им на располагању, као и зашто је важно да изаберу лекара који ће се бринути о њиховом здрављу.

Сваки пацијент у Дому здравља добија формулар на коме се изјашњава код ког лекара ће се лечити - преузмите формулар (ПДФ-105КБ) . Љубазно особље на Инфо-пулту помоћи ће грађанима да попуне формулар. Потребно је да грађани код себе имају здравствену књижицу и личну карту.