Radno vreme:

Radnim danima od 7-21 čas, u dve smene.
Subotom od 7-19 časova.


Odeljenje za ukazivanje neodložne medicinske pomoći radi svakim danom od
00 -24 časa organizovano u smenama.


Telefoni
Telefon: 014/34-31-237 , 014/34-33-95
Faks: 014/34-31-684

Kako izabrati lekara

Zašto je važno imati izabranog lekara?

Zakonom o zdravstvenom osiguranju (član 146) definisano je pitanje izabranog lekara koji se bira najmanje na godinu dana iz oblasti opšte medicine ili medicine rada, pedijatrije, ginekologije i stomatologije.

Izabrani lekar vodi računa o svim segmentima zdravlja pacijenta, u redovnom je kontaktu sa njim, bolje ga poznaje i upućeniji je u njegovo zdravstveno stanje, dok pacijent dobija efikasniju i kvalitetniju zdravstvenu uslugu, lakše dolazi do lekara, ima mogućnost telefonskog zakazivanja pregleda ili stalne terapije, kao i dobijanja saveta direktnim razgovorom preko broja u ordinaciji koji svaki pacijent dobija od tima.


Kako izabrati svog lekara?

Na Info-pultu pored glavnog ulaza u Dom zdravlja građani mogu da se informišu o proceduri biranja lekara, mogu saznati koji lekari su im na raspolaganju, kao i zašto je važno da izaberu lekara koji će se brinuti o njihovom zdravlju.

Svaki pacijent u Domu zdravlja dobija formular na kome se izjašnjava kod kog lekara će se lečiti - preuzmite formular (PDF-105KB) . Ljubazno osoblje na Info-pultu pomoći će građanima da popune formular. Potrebno je da građani kod sebe imaju zdravstvenu knjižicu i ličnu kartu.